Boekhouding uitbesteden?

 

Wij ontzorgen jou volledig voor een vast tarief per maand

 
 

Wil jij je administratie en boekhouding uitbesteden? Administratiekantoor GD Finance neemt je administratieve en fiscale zaken volledig uit handen.

Wij staan voor duidelijkheid en transparantie, denkend vanuit u als ondernemer. Wij houden daarom niet van ingewikkelde verhalen over je administratie of belastingaangifte waar je niks van begrijpt. Bij ons kun je rekenen op een helder advies wanneer je dat nodig hebt. Daarnaast geeft onze vergaande automatisering 24/7 toegang tot je eigen administratie.

 
 

Onze administratieve dienstverlening is:

Verwerken van je financiële administratie
Verzorgen van facturatie
Opstellen van jaarrapporten
Indienen van je belastingaangifte(s) (o.a. Omzetbelasting, Vennootschapsbelasting & Inkomstenbelasting)
 Overige ondersteuning op administratief en fiscaal gebied

 
 

Waarom je boekhouding aan ons uitbesteden?

 • Online administratie

  Wij werken met een online administratie en doen zoveel mogelijk digitaal. Hierdoor heb je als ondernemer altijd toegang tot je actuele cijfers. Wanneer je inlogt kun je direct je omzet, kosten, winst en andere zaken bekijken. Als ondernemer kom je niet voor verrassingen te staan.

 • Automatisering

  Wij proberen zoveel mogelijk te automatiseren. Hoe meer automatisering, hoe minder manuren nodig zijn voor je boekhouding. De urenbesparing zie je vervolgens weer terug in de scherpe maandtarieven. Bij automatisering kun je denken aan het automatisch inlezen van bankafschriften of het koppelen van betaalsystemen. Dit laatste is ideaal wanneer je bijvoorbeeld een webshop hebt.

 • Vaste scherpe prijzen

  Onze vergaande automatisering geeft een besparing op manuren die nodig zijn om je boekhouding op orde te houden. Dit resulteert in scherpe tarieven. Daarnaast zijn onze tarieven vaste prijzen, dus geen uurtje factuurtje achteraf. Als ondernemer weet je vooraf wat het maandelijks kost om je boekhouding aan ons uit te besteden.

 • Ervaring & kennis

  Sinds 2010 zijn we dag in dag uit bezig met boekhouding en administraties. Door de jaren heen hebben wij veel kennis opgedaan. Voor jou als ondernemer betekent dit dat je van ons kwaliteit kunt verwachten. Wij zijn altijd op de hoogte van de actuele regelgeving en zullen het beste uit jou en je onderneming proberen te halen.

 • Persoonlijk advies

  Een moderne boekhouder doet meer dan alleen je administratie van A-Z regelen. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en weten hierdoor wie je bent en wat je doet als ondernemer. Voor ons is het hierdoor eenvoudig om aanvullend advies te geven als het gaat om verzekeringen, pensioen of andere financiële zaken.

 
 

Je boekhouding aan ons uitbesteden?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jouw boekhouding zijn? Neem geheel vrijblijvend contact op om te zien wat wij voor je kunnen betekenen.

Vrijblijvend contact opnemen